Felhasználási feltétel, szerzői jog és adatvédelem.

Kedves Látogató!

A honlap forrásmegjelölést nem tartalmazó cikkei szabadon (Creative Commons CC-BY-SA-4.0 licenc) közölhetők máshol, csupán a forrás megnevezését – www.mosthallottam.hu  vagy Mosthallottam.hu – és a cikkre mutató permalinket kell kitenni .

A forrásjelölt cikkek átvett tartalmak, azokról csak az eredeti tulajdonosok rendelkezhetnek.

Azzal, hogy belépsz az Mosthallottam.hu weboldalra, vagy ennek valamelyik aloldalára, és az oldal tartalmát böngészed, tudomásul veszed és elfogadod az alábbi feltételeket.

A Mosthallottam.hu-t szabadon látogathatja bárki anélkül, hogy bármilyen személyes információt megadna magáról. A weboldal struktúrájából adódóan azonban néhány adat (pl. látogató IP címe, látogatás időpontja és időtartama, felkeresett oldalak, böngésző típusa, operációs rendszer, stb.) tárolásra kerülhet külső szolgáltató által (Google), de ezeket az adatokat, csak az oldal továbbfejlesztéséhez, statisztika készítéséhez használjuk fel, kizárólag összesített (aggregált) formában.

A Mosthallottam.hu egyes szolgáltatásai egyedi azonosítókat, úgynevezett cookie-kat helyezhetnek el a felhasználók számítógépén. Ezek kizárólag az adott felhasználó azonosításában játszanak szerepet, és semmilyen személyes adatot nem tartalmaznak.

A cookie-fogadás a felhasználó által le is tiltható, ekkor azonban előfordulhat, hogy bizonyos oldalak nem jelennek meg tökéletesen.

A Mosthallottam.hu tartalmaz linket más weboldalakra is, de ezek tartalmáért, illetve adatkezeléssel kapcsolatos eljárásaiért felelősséget nem vállalunk.

Az olvasók, látogatók által feltöltött  minden írás, ideértve a hozzászólásokat is, felhasználói tartalomnak minősülnek, így azokért minden felelősséget a tartalom feltöltője visel.

Levelezés során megadott E-mail címeket nem tárolunk és harmadik fél számára nem adunk ki, azokat kizárólag megadójával történő esetleges kommunikációhoz használjuk fel.

Az oldal üzemeltetője, indoklás nélkül törölhet bármilyen felhasználói tartalmat.

Az oldalon közölt információkból fakadó esetleges károkért az oldal üzemeltetőjét, tulajdonosát semmiféle felelősség nem terheli. Ha valamilyen jogtalanságot, hibát, helytelen vagy valótlan információt találsz az oldalon, akkor a „Kapcsolat” oldalon található  elérhetőségeinken jelezheted ezt, és ekkor alapos indok esetén a hiba javításra kerülhet.

A Mosthallottam .hu törekszik a helyes, pontos információk közlésére, de felelősséget nem vállal a közöltek valóságtartalmáért, sem az azokból, abból fakadó esetleges hátrányokért, károkért.

Ha a felsoroltak közül bármely feltétellel nem értesz egyet, akkor kérjük hagyd el az oldalt.