Egy éves lett a Mosthallottam.hu

Egy éve a nulláról indult a Mosthallottam.hu oldal.

Örömmel osztjuk meg olvasóinkkal az első év tapasztalatait és munkánk eredményeit.
Mivel elkötelezetten hiszünk az információáramlás és az információhoz való hozzájutás szabadságában, ezért az első pillanattól kezdve Creative Commons oldalként létezünk.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden írásunkat átvehetik más orgánumok is további közlésre.

Egy évesek lettünk

Egy évesek lettünk

A honlap fejlesztésébe befektetett munka és a 235 megjelent cikk nem volt hiábavaló, mert 2016 nyara óta látványos és töretlen az olvasói forgalmunk növekedése.
2016 végén a 40.000-es, 2017 elején a 100.000-es szintet ostromolja a látogatók havi száma.
Ez az eredmény jócskán meghaladja azt az értéket, amelyet az első év végére terveztünk.

Három dologra különösen büszkék vagyunk.

Először is arra, hogy a forgalom döntő hányadát a Google keresője biztosítja – ezt hívják organikus találatokból érkező látogatóknak -, ami azt igazolja vissza számunkra, hogy megjelent írásaink tartalmasak.
Több mint tíz olyan cikkünk jelent meg az első évben, amelynek témakörében a Google keresője az első öt találat egyikében hozza írásunkat.
A honlap fiatal korát figyelembe véve – szerénytelenség nélkül – ez több mint kiváló eredmény.

Másodszor arra, hogy írásainkból már az első évben több mint húsz online média vett át másodközlésre cikkeket. Ezek között számos olyan is van, amely a 100 legnagyobb forgalmú hazai média közé tartozik.
( Ezeken felül sajnos több olyan is akadt, amelyik úgy jelentette meg írásaink egyikét-másikát, mintha az a sajátja lenne. Pedig azon kevés hazai oldalak egyike a Mosthallottam.hu, amely megengedi, hogy cikkeit szabadon átvegyék. Csupán annyi a kérésünk, hogy tüntessék fel a cikk forrását és mutasson rá egy kattintható link. A hazai sajtó-vadnyugat néhány szereplője számára azonban még ez is túl nagy kérés.)

Harmadszor pedig arra vagyunk büszkék, hogy stabil a visszatérő látogatóink aránya, ami azt jelzi, hogy olvasóink folyamatosan találhatnak érdeklődésüknek megfelelő új írást a Mosthallottam.hu oldalon.

A honlap fejlesztése tovább folytatódik. Minden változtatás elsődleges célja olvasóink elégedettségének további növelése.
Azt pedig, hogy ebben a törekvésünkben sikerrel jártunk-e, csak egyvalaki fogja minősíteni: Ön, az olvasó.

Mivel éppen a naptári év fordulójára esik az alapítási évfordulónk, itt ragadom meg az alkalmat, hogy minden kedves olvasónknak boldog és eredményekben gazdag új esztendőt kívánjak.

Földi Péter
főszerkesztő

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük