Google – állathangok a keresőben

Állathangok a Google keresőben. Újdonság!

Állathangokat lehet elérni a Google keresőjében, mégpedig közvetlen módon.

 

Elég ,ha beírjuk a keresőbe, hogy „állathangok” és máris megjelenik a képpel is illusztrált felület ahol 19 különféle állathang közül választhatunk.

A megfelelő képre kattintva természetesen rögtön meg is hallgathatjuk a hangjukat. A gyerekek biztosan imádni fogják.

A magyar felület is megszületett és íme így néz ki.

google állathangok

19 állathangot hallgathatunk meg közvetlenül a keresőből

Nem verte a Google nagydobra az állítólag már január 27-óta élő új szolgáltatását, amely a gyerekek és állatrajongók táborában bizonyára nagy sikert fog aratni. A Google Austria Google+ oldalára is csak március 3-án került fel az információ.

Bár az állatok egy nyelven beszélnek, a világ minden táján ugyanazt a hangot hallatják, a Google különféle nyelvi verzióiban más és más feliratok kerültek a Google állathangok képei alá.

A japán macska például azt mondja „nyaa” a malac meg azt, hogy „buu buu”.  Ennek a két állatnak az angol verziója pedig így hangzik „meow” illetve „oink”.  🙂

Tipp: Ha például bal lábbal keltél fel, és erre fel szeretnéd hívni a munkatársaid vagy a főnököd figyelmét, csak tekerd fel a számítógéped hangerejét és kattints az oroszlánra.
Aznap nem fognak bőszíteni.
Tudni fogják mi a pálya.

A Google keresőjének számtalan egyéb, valóban hasznos közvetlenül megnyitható funkciója van, amelyek jelentősen megkönnyítik, lerövidítik és hatékonnyá teszik a keresést.
Ezekről a közvetlen elérésű Google kereső funkciókról szóló 3 részes összeállításunkat a kék betűs részre kattintva olvashatod.

Lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük