Herpesz – Almaecet , 0:6

A herpesz, ajakherpesz gyors eltüntetése és házi kezelése nagy kihívás.

Az ajakherpesz ráadásul makacs dolog.

Alattomosan, váratlanul érkezik és szeret sokáig jelen lenni.

Egy véletlenszerűen ismétlődő esemény megfigyelése, majd tudatos alkalmazása tette lehetővé mostanra, hogy egy megjelenő ajakherpeszt 1-2 nap alatt eltüntethessünk.
A kulcsszó pedig az almaecet.

Azt, hogy miért csak az almaecet hatásos, és a többi kipróbált ecetfajta vagy más szer /grapefruitmag-olaj, teasűrítmény, alkohol, stb./ miért nem, nem  tudjuk. A jelen cikkben leírtakat nem tudjuk alátámasztani semmilyen  hivatalosan végzett orvosi kísérletsorozattal vagy más nagyívű okfejtéssel. A hatásmechanizmusát és tudományos magyarázatát sem ismerjük, csak azt, hogy működik. Valóban.

A címben foglaltak tökéletesen jelzik a  megtörtént valóságot. Eddig hat alkalommal kezeltünk ajakherpeszt az itt leírt módon és mind a hat alkalommal az almaecet győzött, ráadásul rövid idő alatt és igen látványosan.

herpesz,A Herpes simplex hatékonyan kezelhető almaecettel

Herpes simplex

A hatból hatszor bevált módszer a következő:

Először is igen fontos tényező, hogy a kezelés megkezdését ne halogassuk, hanem a lehető legkorábban kezdjük el. A siker ugyan nem múlik rajta, mert már kifejlődött és látványosan ronda herpeszeket is eredményesen kezelhetünk ezzel a módszerrel, de ilyenkor az eredmény inkább csak a második napon fog jelentkezni. Természetesen ilyen esetekben a hátramaradó heg is csak lassabban tűnik el maradéktalanul.

A „herpesz érzés” megjelenésekor – a herpeszesek tudják, hogy mi az – folpackba burkolt jégkockával jegeljük körülbelül 4-5 percig. A jegelés úgy történik, hogy nem folyamatosan nyomjuk rá, hanem el-elvesszük, nehogy fagyási sérülést okozzunk. Ezt követően fülpiszkáló segítségével rákenjük az almaecetet, de csak a herpeszre. A környékére ne nagyon kerüljön, mert erősen kiszáríthatja a bőrt.
Naponta háromszor, négyszer a leírt rítust követve ajánlatos bekenni.

Rövidesen kezdhetünk örülni, mert a herpesz 1-2 nap alatt eltűnik.

Az ecet elég erősen szárító hatása miatt a kezelt részt hidratáló és zsírpótló krémmel ajánlatos vékonyan bekenni, de csak a kúra végleges befejezését követően. Ha kellően gondosan és ügyesen kenegettük az ecetet akkor csak egy pici ajakrész lesz érintett.

 

Ha az almaecet illetve az ecet otthoni felhasználásának további lehetőségei is érdekelnek, csak kattints a kék betűs részre és máris olvashatod.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük