Grízgaluska egyszerűen
A grízgaluska egyszerűen elkészítve is pont olyan finom levesbetét, mint hasonló elnevezéssel illetett, de elkészítésében – véleményem szerint – feleslegesen túlbonyolított társai.
A konyhában töltött időt jelentősen csökkenthetjük, néhány jól működő praktikával

Egyszerű grízgaluska mosolyog a levesben
Szeretek szakácskönyveket olvasgatni és gyakran elcsodálkozom, hogy egyszerű dolgokat is mennyire túl tudnak bonyolítani.
Pedig tapasztalatból tudom, hogy a háziasszonyok kedvelik a könnyen elkészíthető dolgokat.
Nos, elmondom, hogy a nagymamám könnyen megjegyezhető grízgaluska receptje alig pár soros.
3-4 személyre szól.
Az egyszerű grízgaluska recept így hangzik:
2 púpozott kanál búzadarához adjál egy tojást és egy csipet sót.
Keverd jól össze, pihentesd két-három percig.
Púpos kávéskanálnyi adagokban tedd óvatosan a csak kicsit forrásban lévő levesbe.
Főzd kis lángon 5 percig, és kész.
Jó étvágyat!