Grízgaluska egyszerűen

A grízgaluska egyszerűen elkészítve is pont olyan finom levesbetét, mint hasonló elnevezéssel illetett, de elkészítésében – véleményem szerint – feleslegesen túlbonyolított társai.


A konyhában töltött időt jelentősen csökkenthetjük, néhány jól működő praktikával

grízgaluska egyszerűen

Egyszerű grízgaluska mosolyog a levesben

Szeretek szakácskönyveket olvasgatni és gyakran elcsodálkozom, hogy egyszerű dolgokat is mennyire túl tudnak bonyolítani.
Pedig tapasztalatból tudom, hogy a háziasszonyok kedvelik a könnyen elkészíthető dolgokat.

Nos, elmondom, hogy a nagymamám könnyen megjegyezhető grízgaluska receptje alig pár soros.
3-4 személyre szól.

Az egyszerű grízgaluska recept így hangzik:

2 púpozott kanál búzadarához adjál egy tojást és egy csipet sót.
Keverd jól össze, pihentesd két-három percig.
Púpos kávéskanálnyi adagokban tedd óvatosan a csak kicsit forrásban lévő levesbe.

Főzd kis lángon 5 percig, és kész.

Jó étvágyat!

 

 

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük